Spin Master Monster Jam Truck EL Toro Loco RC 1:24

Kód: 6060517
Neohodnoceno
Značka: Spin Master
849 Kč
Skladem

2,4 GHz

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oficiální El Toro Loco: Tato realistická dálkově ovládaná replika v měřítku 1:24 je skvělým společníkem pro akce Monster Jam. Zažijte epické kaskadérské kousky, bláznivé nehody a prudké kolize s tímto autentickým modelem. (Baterie nejsou součástí balení - 2 pro dálkové ovládání, 3 pro vozidlo)

Plně funkční dálkově ovládané vozidlo: S dálkovým ovládáním s dvěma joysticky a frekvencí 2,4 GHz můžete závodit až s 6 Monster Jam Monster Trucks současně. Ovládejte El Toro Loco na vzdálenost až 250 metrů s vysokým výkonem a precizností.

Autentická replika: Tento dálkově ovládaný El Toro Loco přináší akci Monster Jam přímo do vašeho domova. S oficiálními pneumatikami BKT, detailní grafikou a stylovou karoserií poskytuje realistický zážitek jako skutečný nákladní vůz.

Top dárek na seznamu přání: Naše hračkové monster trucks jsou ideálním vánočním nebo narozeninovým dárkem pro chlapce a dívky. Děti si oblíbí hru s vysokým výkonem a jejich vlastními realistickými replikami monster trucks.

Obsah: 1 Monster Jam El Toro Loco Monster Truck s dálkovým ovládáním a 1 dálkovým ovladačem. Připravte se na vzrušující dobrodružství s tímto monster truckem, který nabízí nekonečné možnosti zábavy!

Vyžaduje baterky 5x AAA 1,5 V - nejsou součástí balení .
Věk: 4+

Doplňkové parametry

Kategorie: RC Auta
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: