Silverlit TOOKO Junior Auto na dálkové ovládání s efekty 81472

Kód: 81472
Neohodnoceno
899 Kč –16 %
silverlit tooko junior auto na dalkove ovladani s efekty 81472
899 Kč –16 % 749 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám Silverlit TOOKO Junior Auto na dálkové ovládání s efekty 81472, ideální první hračku na dálkové ovládání pro vaše dítě. Toto modré a oranžové auto nabízí jednoduché řízení ve všech směrech a je vhodné pro batolata.

**Snadné ovládání:** Toto auto se pohybuje všemi směry a je snadno ovladatelné. Zadní kolo, které lze odstranit a použít jako dálkové ovládání, bylo navrženo tak, aby bylo rychle dostupné prostřednictvím 4 vícesměrových klíčů pro pohyb.

**Funkce "follow-me":** S tímto autem může vaše dítě objevovat svět. Stisknutím centrálního tlačítka na dálkovém ovladači může auto sledovat vaše dítě, když se pohybuje kamkoli. Navíc dokáže automaticky detekovat překážky a vyhnout se jim. Auto má výdrž baterie téměř 90 minut a dosah na dálkové ovládání je 5 metrů.

**Zábava při jízdě:** Toto auto produkuje zvuky a světla, což přidává zábavu do jízdy a dělá z ní ještě vzrušující zážitek.

**Technické vlastnosti:**
- Pro auto jsou potřebné 3 x AA baterie (nejsou součástí balení).
- Pro dálkové ovládání jsou potřebné 2 x AAA baterie (nejsou součástí balení).
- Rozměry produktu: 15,4 x 12,3 x 12,5 cm.
- Dosah na dálkové ovládání: max. 5 metrů.
- Doba hraní: cca. 90 minut.
- Doporučený věk od 2 let.

Silverlit TOOKO Junior Auto na dálkové ovládání je skvělým způsobem, jak vaše dítě začne objevovat svět hraček na dálkové ovládání. Objednejte si ho ještě dnes a dejte svému dítěti první zážitek s dálkově ovládaným autem.

Doplňkové parametry

Kategorie: RC Auta
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: