Exost RC auto na dálkové ovládání Lightning Dash

Kód: 20630
Neohodnoceno
949 Kč
Momentálně nedostupné

zvuky a LED efekty

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám RC závodní auto na dálkové ovládání Exost Lightning Dash 20630 - jedinečné závodní auto, které vás nadchne svým designem a výkony.

**Unikátní závodní auto:** Exost Lightning Dash nabízí úžasný závodní zážitek. S rychlostí až 8 km/h a dosahem až 25 metrů dokáže toto RC auto poskytnout hodiny zábavy. S hrací dobou až 45 minut je ideálním dárkem pro děti k různým příležitostem, jako jsou narozeniny, Vánoce nebo Velikonoce.

**Světelné a zvukové efekty:** Toto autíčko je vybaveno jasnými světlomety a LED diodami pod podvozkem, které nejenže dodávají autu skvělý vzhled, ale také osvětlují jeho cestu. Zvukové efekty, jako je zvuk motoru, startování a zrychlení, lze ovládat dálkovým ovládáním, což přidává do jízdy ještě větší zábavu.

**Technologie 2,4 GHz:** Díky pokročilé technologii 2,4 GHz můžete závodit s až 10 přáteli bez obav o rušení frekvencí. Toto dálkově ovládané auto má vylepšený dosah jak uvnitř, tak venku.

**Cool design:** Stylový potisk karoserie a zelené pneumatiky Exost dodávají tomuto RC závodnímu autu jedinečný a atraktivní vzhled. Jeho design jej činí perfektním doplňkem pro každou situaci.

**Technické vlastnosti:**
- Dosah až 25 metrů.
- Skutečná rychlost: 8 km/h.
- Rychlost na stupnici: 112 km/h.
- Doba hraní: až 45 minut.
- Baterie: 4 x AA (pro auto) a 2 x AA (pro dálkové ovládání) - nejsou součástí balení.
- Rozměry: Šířka 33 cm, Výška 15 cm, Délka 10 cm.
- Doporučeno pro děti od 5 let.

Exost Lightning Dash 20630 je závodním autem, které nabízí skvělý výkon a design a bude skvělým darem pro malé nadšence do rychlých vozů. Objednejte si ho ještě dnes a přineste do světa vašeho dítěte vzrušující závodní zážitek.

Doplňkové parametry

Kategorie: RC Auta
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: