Zapf Creation Baby Annabell Nemocná Milly

Kód: 701294
Neohodnoceno
Značka: Zapf Creation
1 249 Kč
Skladem

43 cm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zapf Creation Baby Annabell Nemocná Milly je panenka s měkkým látkovým tělem, vinylovou hlavou, vinylovými pažemi a nohami. Dodávána je s kloboukem a mnoha doplňky, jako jsou stetoskop, lékařská lžička, teploměr a další. Její velikost je 43 cm a má pevné oči.

Tato panenka má sladké funkce, které lze aktivovat pomocí baterií. Jednu chvíli se veselí, hihňá a blábolí, ale druhou chvíli může mít červené tváře, horečku a plakat. U malých dětí je to běžné, zejména když jim probíhá prořezávání zubů. S Milly je to ještě snazší - stačí stisknout tlačítko.

Hlavní vlastnosti:

  • Hrací panenka značky Baby Annabell s realistickými funkcemi
  • Vyžaduje baterie (nejsou součástí balení)
  • Součástí dodávky je Baby Annabell Milly Feels Better s dupačkou a čepicí, stetoskopem, klinickým teploměrem, lékovkou, lékovými lahvičkami a stříkačkou.

Milly může zčervenat a začít kňučet, ale s vaší pomocí a správnou péčí se rychle zlepší. Můžete jí dát lék, změřit teplotu nebo poslechnout srdce stetoskopem. Jakmile se Milly uzdraví, můžete ji zase polechtat na bříšku a uvidíte, jak se zase rozzáří úsměvem.

Tato panenka umožňuje dětem hrát si realisticky a podporuje rozvoj odpovědnosti a empatie. Ideální pro rozvoj smyslu pro péči a empatii.

Doplňkové parametry

Kategorie: BABY ANNABELL
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: