Spin Master Hatchimals Létající víla duhová třpytka

Kód: 6064936
Neohodnoceno
Značka: Spin Master
989 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Spin Master Hatchimals Létající víla duhová třpytka:

Oživte sny svých dětí s Hatchimals Crystal Flyers - létající vílou v krásných pastelových barvách. Tato víla opravdu vzlétá a létá pomocí svých rotujících křídel, a co je nejlepší, lze ji ovládat bez fyzického dotyku rukama.

Když je víla připravena vzlétnout ze své základny, světla na jejích šatech začnou pulzovat a její křídla začnou mávat. Jak létá, třpytivá kouzla na jejích křídlech přidávají pohádkový nádech do hry.

Hatchimals Crystal Flyers Fairy se nabíjí pomocí přiloženého USB kabelu, což znamená, že nevyžaduje další baterie. Pro bezpečnost přestane víla létat, pokud se její křídla za letu dotknou.

Kromě toho má Hatchimals Crystal Flyers Kawaii Fairy nádherně detailní design s třpytivým dvoubarevným účesem, výrazným líčením očí a šperky, což potěší malé fanynky víl.

Obsah balení zahrnuje 1 létající vílu, 1 USB nabíjecí kabel, 1 třpytivé vajíčko pro uskladnění a 1 návod k použití. Tato víla je ideálním dárkem pro dívky, které milují pohádkové světy a touží po speciálním herním zážitku díky sofistikované technologii.

Doplňkové parametry

Kategorie: Panenky a doplňky
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: