Sekiguchi Mončičák Monchhichi oblečení v mikině s jednorožcem 243846

Kód: 243846
Neohodnoceno
569 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám klasického plyšového kamaráda Mončičáka Monchhichi o výšce 20 cm, který nyní kráčí do světa v pohodlné mikině zdobené motivem jednorožce. Tento originální Monchhichi ztělesňuje styl a kouzlo, které z něj činí ideálního společníka pro všechny nadšence ikonických plyšových postaviček.

Každý Mončičák Monchhichi je jedinečný svým vlastním stylem a designem. Jsme pyšní na to, že jsme věnovali zvláštní pozornost detailům povrchu a použitým měkkým materiálům, které potěší smysly všech vášnivých sběratelů.

Monchhichi, malá opička s charakteristickým dudlíkem pro palec, se stala ikonou mezi plyšovými hračkami již v 80. letech. Naše verze o výšce 20 cm nabízí dokonalou velikost, díky které bude Mončičák skvělým společníkem na cesty, stejně jako stylovým dekoračním prvkem pro váš domov či pracovní prostor.

Přineste si do svého života kousek nostalgického šarmu 80. let a objednejte si svého vlastního Mončičáka Monchhichi v mikině s motivem jednorožce ještě dnes. Staňte se součástí této ikonické tradice s moderním dotekem!

Velikost: ca. 20 cm
Věk: 2+

Doplňkové parametry

Kategorie: Monchhichi
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: