Playmobil Adventní kalendář 2024 Vánoční jízda na saních 71345

Kód: 71345
Neohodnoceno
Značka: Playmobil
569 Kč
Momentálně nedostupné

68 dílků

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Prožijte kouzelné Vánoce s adventním kalendářem PLAYMOBIL 2024 Vánoční jízda na saních 71345, láskyplně navrženým pro svět Horses of Waterfall. Tento magický kalendář přináší Isabellu, klisnu Buttercup, hříbě Cream a jejich věrného psa Lucy, spolu s roztomilými lesními zvířátky a bohatou sadou doplňků pro adventní období plné překvapení.

V adventním kalendáři Horses of Waterfall 2024 nás čeká zimní jízda na saních, která zavede Isabellu a její koně do nedalekého lesa Lelawala. Zde se Isabella postará o malá i velká lesní zvířata, krmíc je senem, zeleninou a dalšími pamlsky. Koně si zvláště pochutnávají na jablkových a ovesných sušenkách, které jsou pečeny podle receptu jezdecké instruktorky Muriel. Po návratu přes koňskou deku si odpočinou.

Vánoční přívěsky na stromeček vyrobené Zoeinou mladší sestrou jsou dalším zajímavým přídavkem. Adventní kalendář obsahuje 68 dílků a je vhodný pro děti od 4 let. Přineste kouzlo Vánoc do svého domova s adventním kalendářem PLAYMOBIL 2024 Vánoční jízda na saních 71345!

Věk: 4+

Doplňkové parametry

Kategorie: PLAYMOBIL
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: