Kreul Sada prstových barev MUCKI pro šťastné děti

Kód: 23050
Neohodnoceno
289 Kč
Momentálně nedostupné

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kreul Sada prstových barev MUCKI pro šťastné děti, která přináší radost, kreativitu a barevnou zábavu do každého dětského světa.

Rozjasněte svět barvami: S těmito prstovými barvami vtipně ozdobenými kovovými a třpytivými efekty v diamantové modři a dračí stříbrné, vaše děti nejen rozjasní svět kolem sebe, ale také si užijí skvělou náladu během tvorby uměleckých děl. Prstové barvy MUCKI přinášejí nekonečnou radost z tvorby s barvami.

Kreativita bez omezení: Šestiprsté barvy v mini formátu probouzejí kreativitu u dětí od 2 let. MUCKI prstové barvy jsou vytvořeny tak, aby děti mohly zkoumat svůj vnitřní umělecký svět bez omezení. Když dokončí svá díla, budou mít radost z úsměvu na tváři mamy a tátu.

Všestrannost a kvalita: Prstové barvy MUCKI mají výborné krytí a krémovou konzistenci, což umožňuje optimální použití prsty a rukama. Tyto barvy lze také použít s štětcem, houbou nebo špachtlí na různé povrchy, jako jsou papír, karton, rámy nosítek, sklo, dřevo, dlaždice, zrcadla a kámen.

Snadná čistota: Prstové barvy MUCKI jsou snadno omyvatelné od 30 °C, a lakované povrchy, jako jsou okenní tabule nebo dlaždice, lze snadno čistit vlažnou mýdlovou vodou.

Bezpečnost a kvalita: Tato sada prstových barev je dermatologicky testována, neobsahuje parabeny, lepek ani laktózu a je vhodná pro vegany. Navíc obsahuje hořčiny, které chrání před nežádoucí konzumací.

Rozvíjejte umělecké dovednosti a radost z tvorby s Kreul Sadou prstových barev MUCKI pro šťastné děti. Objednejte si tuto sadu ještě dnes a dejte vašim dětem příležitost objevit svůj umělecký talent!

Věk: 2+

Doplňkové parametry

Kategorie: Kreativní umění
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: