Happy People Koňská hlava na tyči se zvuky hnědá

Kód: 58082H
Neohodnoceno
Značka: Happy People
399 Kč
Skladem

68 cm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám výjimečný produkt pro všechny milovníky koní - interaktivní koňskou hlavu na tyči se skvělými zvuky. Tato kůňská hlava je skvělým způsobem, jak ponořit se do světa jízdy a fantazie. Hrajte si a objevujte nové dobrodružství s naším interaktivním hobby koněm, který se stane vaším věrným společníkem.

Naše plyšová kůňská hlava je nejen mimořádně příjemná na dotek, ale také nabízí realistický zážitek díky integrovaným zvukům koně. Stačí stisknout tlačítko na uchu a nechat se unést zvuky jízdy. Tento produkt je pečlivě zpracován a zajišťuje vysokou kvalitu a autentičnost.

S výškou 68 cm je tato koňská hlava ideální pro děti od 3 let věku a starší. Nabízí nejen zábavu, ale také podporuje rozvoj fantazie a kreativity u malých jezdců.

Pokud hledáte skvělý dárek pro milovníka koní nebo chcete přinést do hry více interaktivity, naše koňská hlava na tyči je pro vás tou správnou volbou. Přineste zvuky a radost koní do domova a objednejte si svou vlastní interaktivní koňskou hlavu ještě dnes.

Věk: 3+

Doplňkové parametry

Kategorie: Plyšové hračky na tyči
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: