Spin Master Monster Jam Grave Digger Autor RC 1:24

Kód: 6044955
Neohodnoceno
Značka: Spin Master
849 Kč
Skladem

2,4 GHz

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oficiální Grave Digger: Poprvé v měřítku 1:24 s dálkovým ovládáním. Tento kamion Monster Jam je plně vybaven pneumatikami od oficiálního sponzora BKT a realistickým podvozkem pro maximální autenticitu.

Připraveno k akci: Dálkové ovládání s frekvencí 2,4 GHz disponuje 2 joysticky, umožňuje vozidlu dosáhnout okruhu až 75 metrů a umožňuje vám závodit s až 6 přáteli současně. Kdo se stane šampionem vašich Monster Jam závodů?

Věrný detailům: Všechny náklaďáky Monster Jam jsou zdobeny oficiálními návrhy reálných vozidel. To osloví každého fanouška Monster Jam, bez ohledu na věk (vhodné od 4 let).

Technické detaily: Překonávejte překážky s nebývalou silou dálkově ovládaného kamionu Monster Jam. Vyžaduje 5 baterií typu AAA (nejsou součástí dodávky), což vám umožní pronásledovat váš RC vozík přes různé terény.

Obsah: 1x Monster Jam Grave Digger, 1x dálkový ovladač. S tímto autentickým modelovým vozem Monster Jam Grave Digger v měřítku 1:24 a dálkovým ovládáním si užijete bezbřehou zábavu a vzrušující závody.

Vyžaduje baterky 5x AAA 1,5 V - nejsou součástí balení .
Věk: 4+

Doplňkové parametry

Kategorie: RC Auta
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: