Revell First Construction Pull Back závodní auto 1:20 - 00910

Kód: 00910
Neohodnoceno
Značka: Revell
459 Kč
Skladem

natahovacím motorem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsah: SNADNÁ MONTÁŽ – Závodní auto Revell First Construction nabízí dětem od 4 let vzrušující stavební projekt. S 38 součástmi vhodnými pro děti, které se jednoduše spojí a sešroubují, můžete závodní auto snadno sestavit sami. Barevné a snadno srozumitelné pokyny vás krok za krokem provedou procesem stavby.

PULLBACK MOTOR: Po sestavení zajišťuje pullback motor maximální potěšení z jízdy. Jednoduše zatáhněte závodní auto zpět a pusťte a vystřelí dopředu a skutečně zrychlí. Děti mohou uspořádat vlastní závody a vyzkoušet si své rychlostní schopnosti.

SDÍLET S TUNINGEM: Závodní auto Revell First Construction umožňuje dětem znovu a znovu měnit vzhled vozidla. Pomocí přiložených tuningových dílů můžete upravit vzhled svého závodního vozu. K tomu stačí přiloženým šroubovákem povolit pár součástek, vyměnit tuningové díly a závodní auto vypadá úplně jinak. Děti tak mohou popustit uzdu své kreativitě a znovu a znovu předělávat své závodní auto.

ROBUSTNÍ KONSTRUKCE: Závodní vůz je robustně postaven tak, aby splňoval náročné požadavky hraní. Je vybaven mnoha detaily v interiéru, díky čemuž je herní zážitek ještě realističtější. Dveře závodního vozu jsou pohyblivé a lze je otevírat a zavírat. Pomocí přiložených samolepek mohou děti svůj model dále ozdobit a dodat mu svůj osobitý vzhled.

STAVENÍ, HRANÍ: Závodní auto Revell First Construction není jen stavebnice modelu, ale také hračka na šroubování a hraní. Děti si mohou nejen zažít zábavu ze stavění, ale také rozvinout svou jemnou motoriku a porozumění stavění. Závodní auto nabízí hodiny zábavy a podporuje kreativitu a představivost malých závodníků.


 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Modely
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: