Playmobil Adventní kalendář Novelmore 2024 Bitva ve sněhu 71346

Kód: 71346
Neohodnoceno
Značka: Playmobil
699 Kč
Skladem

127 dílků

Detailní informace

Detailní popis produktu

Adventní kalendář PLAYMOBIL Novelmore 2024 Bitva ve sněhu 71346 přináší vzrušující zimní dobrodružství pro fanoušky rytířů. Hlavními hrdiny jsou princ Arwynn, lord Bayron a jeho syn Brody z Burnham Raiders, kteří se připravují na Vánoce a podepisují mírovou smlouvu.

Bayron na bojových saních míří k zimní bráně hradu Novelmore, zatímco Brodyho katapult má pro Arwynna speciální dárek. Adventní kalendář obsahuje 24 velkých překvapení Novelmore, včetně funkčního katapultu s lávovými projektily, saní, sněhuláka s brněním a dalších rytířských doplňků. Navíc se veselé vánoční outfity Novelmoreianů budou hodit do vánoční atmosféry.

Každý den odhalíte nový poklad a postupně vytvoříte zimní scenérii hradů Novelmore a Burnham Raiders na pozadí ledem pokrytých zdí. Tento adventní kalendář je dokonalým dárkem pro všechny fanoušky rytířů od 4 let. Obsahuje 127 dílků a přináší nezapomenutelnou zábavu pro celé adventní období. Oživte svá Vánoce s adventním kalendářem PLAYMOBIL Novelmore 2024 Bitva ve sněhu 71346!

Věk: 4+

Doplňkové parametry

Kategorie: PLAYMOBIL
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: