Playmobil Adventní kalendář 2024 Policie Krádež v muzeu 71347

Kód: 71347
Neohodnoceno
Značka: Playmobil
569 Kč
Na objednávku u dodavatele do 14 dnů

102 dílků

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přineste si vzrušení do předvánočního času s adventním kalendářem PLAYMOBIL 2024 Policie Krádež v muzeu 71347, skvěle navrženým pro všechny fanoušky policie. Tento kalendář obsahuje dvě figurky PLAYMOBIL, policejní motorku, pouty, pátracího robota, vzácné výstavní exponáty a další doplňky pro hodiny vzrušujícího hraní.

Ani v období před Vánoci se nezastavuje kriminalita. Zloději se pokoušejí krást cenné exponáty z muzeí. Během 24 dnů před Vánoci vytvoříte dioráma se scénářem vloupání. Stačí stisknout tlačítko, a platforma se "zhroutí". A samozřejmě nesmí chybět policejní motorka.

Tento skvělý adventní kalendář je ideálním dárkem pro předvánoční období. Muzeum adventního kalendáře PLAYMOBIL Krádež nabízí mnoho doplňků a překvapení pro děti od 4 let, stejně jako pro fanoušky světa PLAYMOBIL City Action, kteří si rádi hrají kreativně. Obsahuje celkem 102 dílků a přinese do vašeho domova vzrušující dobrodružství. Nechte děti prozkoumat svět policie s tímto adventním kalendářem PLAYMOBIL 2024 Policie Krádež v muzeu 71347!

Věk: 4+

Doplňkové parametry

Kategorie: PLAYMOBIL
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: