Playmobil Adventní kalendář 2023 Vánoce pod duhou 71348

Kód: 71348
Neohodnoceno
Značka: Playmobil
569 Kč
Na objednávku u dodavatele do 14 dnů

83 dílků

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zažijte nebeskou oslavu s duhovými princeznami díky adventnímu kalendáři PLAYMOBIL 2024 Vánoce pod duhou 71348. Tento magický kalendář přináší třpytivý vánoční stromeček, lahodné cukroví, skvělé dárky, roztomilou sněhovou ženu a lesklé zlaté hříbě Pegasa. Navíc se figurky mohou roztančit díky přiloženým kolovrátkům.

Duhové princezny jsou oblečeny do lehoučkých oblačných sukní a připraveny na nebeskou plesovou scénu. Adventní kalendář zahrnuje 24 dní plných kouzelných překvapení, včetně jejich prince, zlatého hříběte Pegasa a dalších roztomilých zvířátek. Na této párty nesmí chybět zdobený vánoční stromeček s dárky a bohatě prostřený stůl s lahodným jídlem. Zatímco princ na saxofonu zpívá vánoční koledy, duhové princezny tančí do rytmu na svých svršcích.

A jako velký bonus je součástí balení kouzelný náramek s vánočními přívěsky, který může být také použit jako girlanda. Tento adventní kalendář je dokonalým dárkem pro kreativní děti od 4 let. Obsahuje 83 dílků a přináší kouzelný adventní čas. Překvapte své děti adventním kalendářem PLAYMOBIL 2024 Vánoce pod duhou 71348!

Doplňkové parametry

Kategorie: Princess Magic
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: