KidKraft Dřevěný domeček pro panenky My Dreamy 65823

Kód: 65823
Neohodnoceno
Značka: KidKraft
5 489 Kč
Skladem

+ 14 doplňků

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dřevěný domeček pro panenky My Dreamy od KidKraft - Zážitek ze hry jako žádný jiný! Tento čtyřmetrový domeček pro panenky poskytuje dětem nekonečné možnosti zábavy. S čtyřmi pokoji k vyzdobení a klouzavým výtahem, který se klene přes všechna tři patra, si děti užijí nezapomenutelné dobrodružství. Dvě balkony a funkční přední dveře poskytují dostatek prostoru k prozkoumávání a hrám. S přiloženou 14dílnou sadou příslušenství, která zahrnuje hudbu hrající klavír, svítící lampu a zvuky splachování záchodu, je toto prostředí pro panenky opravdu jako z pohádky.

Vyrobeno z prvotřídních a recyklovatelných materiálů zaručující dlouhou životnost. Domeček nabízí 3 patra, 4 pokoje a 2 balkony. Klouzavý výtah s pohodlnou rukojetí pro snadné přemísťování. Interaktivní prvky jako svítící lampa a zvuky z klavíru a záchodu. Vyrobeno z kvalitního dřeva pro trvanlivost a bezpečnost. Vhodné pro všechny módní panenky do velikosti 30 cm. Obsahuje 14 kusů nábytku včetně dekorativní rostliny, dortu, vany a dalšího.

Rozměry: 84 cm (délka) x 39 cm (šířka) x 120 cm (výška).
Hmotnost: přibližně 18 kg.

S tímto úžasným domečkem se děti ponoří do světa fantazie a kreativity, zatímco rodiče budou mít jistotu, že jejich děti mají hračku, která je nejen zábavná, ale také bezpečná a trvanlivá.

Doplňkové parametry

Kategorie: DOMEČKY PRO BARBIE
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: