Top Bright City Ramp Racer autodráha

Kód: 120402
Neohodnoceno
559 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám Top Bright City Ramp Racer autodráhu 120402, skvělou závodní hračku pro děti, která nejenže poskytuje hodiny zábavy, ale také pomáhá rozvíjet důležité dovednosti - obratnost, koncentraci a manuální zručnost. Tato autodráha obsahuje několik zajímavých prvků:

**Závodní zábava:**
Děti mohou řídit svá auta z jedné rampy na druhou, což je nejen zábavné, ale také rozvíjí jejich schopností řídit a manipulovat s autíčky.

**Interaktivní prvky:**
Autodráha obsahuje čerpací stanici s funkční pumpou a myčkou aut, kde se děti mohou podívat na "údržbu" svých aut. Také zahrnuje velké parkoviště s garáží pro tři auta a dvěma rampami, které spojují jednotlivé úrovně.

**Učení barev:**
Ve spodní části autíček jsou tři garáže s různými barvami, a každá garáž má odpovídající auto. Tímto způsobem se děti mohou naučit rozlišovat a sladit tři běžné barvy.

**Závodní soutěž:**
Dráhová auta mohou závodit ze dvou horních parkovišť skluzavky současně. Děti mohou tlačit auta, aby zrychlila na rampě a nechala auta jet rychleji a dál, což stimuluje jejich soutěživost a dobrodružství.

**Dětský závodní sen:**
Tato autodráha je snem každého malého závodníka. Pomáhá rozvíjet povědomí o soutěži a umožňuje dětem prožívat dynamické závodní hry.

**Specifikace:**
- Stáří: 18 měsíců a výše
- Hmotnost: 1,0 kg
- Rozměry: Délka 34 cm, Šířka 9 cm, Výška 33 cm
- Materiály: Bukové dřevo, Polypropylen (PP)

Tato autodráha City Ramp Racer je nejen zábavným zážitkem pro děti, ale také přínosem pro jejich rozvojové dovednosti. Objednejte si ji ještě dnes a nechte své děti prozkoumat svět závodů a dobrodružství!

Doplňkové parametry

Kategorie: Autodráhy, auta, vlaky
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: