Playmobil Meteorologická třída 71331

Kód: 71331
Neohodnoceno
Značka: Playmobil
899 Kč
Skladem

52 dílků

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objevte svět meteorologie s Playmobil Meteorologickou třídou 71331! Tato učebna nejen poskytuje základní znalosti, ale také podporuje ochranu životního prostředí. Děti se prostřednictvím praktických cvičení s nádobami seznámí se separací odpadu a čtením klimatických diagramů.

Podpořte představivost a kreativitu dětí s touto sadou, která jim umožní vytvořit si vlastní příběhy ve školním prostředí. Lze kombinovat s 71327 Big School (prodává se samostatně), aby vytvořili ještě rozsáhlejší školní scénu.

Hrací figurka je ideální pro děti od 4 let, s velikostí přiměřenou jejich rukám a příjemným pocitem díky zaobleným hranám.

Tato 52dílná sada herních figurek obsahuje 2 figurky a 50 doplňků. Je vyrobena z vysoce kvalitního a robustního plastu. Čištění dílů je snadné - stačí opláchnout pod tekoucí vodou bez použití chemických prostředků. Rozměry jsou přibližně 13 x 32 x 17 cm (DxHxV) a váží 383 g.

Objednejte si tuto skvělou sadu Meteorologické třídy Playmobil 71331 pro vaše děti a nechte je objevovat svět meteorologie a ochrany životního prostředí plný zábavy a učení!

Věk: 4+

Doplňkové parametry

Kategorie: City Life
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: